Анна Христова

Управител на Адлайн ЕООД

"Работата, която вършим е отражение на това кои сме ние."
 Работата е пасивна без хората. Тя самата не може да направи нищо. Работата е само идея, преди човек да я свърши. Когато човек я извърши, мигновенно виждаме ефекта от нея върху света, виждаме ефекта от идеята и идеята на човека, който я върши. Ние ставаме силата, която вдъхва живот на идеята зад работата. Във всяко нещо, което правим ние вдъхваме нов живот на идеята по уникален и неповторим начин! 

  Казвам се Анна Христова и съм дипломиран и сертифициран маркетинг специалист. Занимавам се с маркетинг от 9 години, като през последните 5 от тях, успешно практикувам маркетинг в социалните мрежи - Facebook, Instagram & Youtube!  Успоредно с това съм преподавател по маркетинг във ВУЗФ и ИУ- Варна. През 2019 година създадох първото безплатно маркетинг училище в България - маркетинг училище "Успех". Основател и лектор съм в редица бизнес семинари в страната, а от 2020 година съм лектор в международни научни конференции. В момента разработвам дисертационен труд на тема "Интегриран маркетинов подход за увеличаване на продажбите чрез помощта на дигиталните комуникации." Стратегическият маркетинг в социалните мрежи е моята най-голяма страст. Помагам на организациите да достигат до своята целева аудитория чрез инструмените на социалните мрежи, като същевременно помагам и на аудиторията да успее чрез продуктите или услугите на тази организация. Съсредоточавам енергията си върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и поставям силата в ръцете на потребителя. Харесва ми да правя това, заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране и професионални умения. 

  Вярвам, че маркетингът е процес, а не събитие. Затова, когато изберете да работите с мен, заедно ще търсим отговори на въпроси, ще откриваме решения и ще вървим по пътя към успеха на Вашата организация. 
Зная, че в момента конкуренцията на пазара е огромна. В допълнение на това се намираме на прага на световна икономическа криза, в следствие на пандемията с коронавирус. В тази неблагоприятна икономическа обстановка имате нужда от сигурен и надежден партньор, който знае какво прави! Мога да Ви гарантирам безупречно представяне в социалните мрежи - Facebook, Instagram & Youtube. Затова, ако и Вие искате да си гарантирате конкурентно предимство в социалните мрежи и да бъдете спокойни, че организацията Ви върви в правилна посока, то Adline Bulgaria е Вашият нов партньор!

    Препоръки от наши доволни клиенти

    Прочетете какво имат да кажат те за работата си с нас и нашите услуги..

    Препоръките, мненията и референциите са това, което доказва качеството на нашата работа!