Често срещаните проблеми 

В тази статия са описани няколко от най-често срещаните проблеми с фесйбук страници


В последно време зачестиха проблемите с фейбсук страниците: спрян рекламен акаунт, изтрита страница, липса на достъп до страницата, много страници за един и същи бизнес, проблеми с начинити на плащане, възстановяване на суми и т.н. 

В тази статия ще разледаме ТОП 3 най-често срещани проблеми с фейсбук страниците, как да ги избегнем и ако вече имаме един от тях, как да го разрешим. 

ПРОБЛЕМ № 1: ПОМОЩ, блокираха ми рекламния акаунт.
Подобро сме описали какво трябва да се прави при този най-често срещан проблем. 

Друг често срещан ПРОБЛЕМ № 2 е, че нямате много страници за един бизнес, които през годините са създавани. Ще дам пример, имате магазин за цветя в гр. Варна с име на страницата „Flowers Варна“. Решавате да отворите магазин в гр. Бургас и създавате нова страница с име „Flowers Бургас“, после Пловдив и т.н. Това, първо е, изключително непрофесионално, второ объркващо за клиентите и трето, но не по важност- трудемко. Вместо 1 страница трябва да поддържате Х/бр. страници. Да не го говорим за рекламите, които трябва да създавате…НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА. Ако бизнеса Ви е с много локации, ако имате верига заведения, магазини или фризьорски салони и т.н. си има начин как бизнес страница да има няколко локации. Може да видите как е направете страницата на Kaufland Bulgaria И така как може и вашата страница да изглежда по този начин? Ето как. 
Нека обобщим, ако имате бизнес, които има няколко локации, не създавайте различни страници. Създайте една страница и вкарайте всички локации в нея по описания по-горе начин.
Какво да правя, ако вече имам няколко страници на бизнеса си с различни локации, но нямам достъп до някои от тях, за да ги изтрия и оставя само една официална страница? ЛОШО, трябва да откриете кой е администратор на тези страници. Facebook обикновено не разрешава спорове между администраторите на дадена страница. Препоръчвам ви първо да се свържете с всички настоящи администратори, които могат да ви предоставят достъп до тази страница, за да разрешите този проблем. Ако това не е възможно за вас, може да се свържеъе с мен, за да започнем процес, който може да ви помогне да възстановите достъпа до страницата си. Това ще изисква документация и може да отнеме няколко седмици.
ПРОБЛЕМ № 3 се състои в незнанието на администраторите на страница, как и на какво са мениджъри. Колкото и да ви се струва абсурдно, все още има хора, които не правят разлика между личен профил във фейсбук и бизнес страница.. Така, след като отворихте линковете и видяхте, че тези две неща са различни, след да отбележа, че бизнес страниците могат да се администрират от лични профили или фейбсук бизнес мениджър. Или иначе казано, ако виждате, че имате приятели и хората ви добавят, за да станете приятели, значи в момента имате личен профил с името на бизнеса си. Ако виждате, последователи и достигане, значи сте на правилното място. 
Нека обобщим, бизнес страниците се администрират от личен профил или фейсбук бизнес мениджър. Ако имате само личен профил, а си мислите, че имате бизнес страница- ЛОШО. Трябва да си създадете страница и да поканите всички свои приятели да я харесат и последват. 

Ако въпреки всичко не успявате да се справите с някой от тези проблеми сами или Вашия казус е различен от по-горе описаните в ТОП 3, може да се свържете с нас за лична консултация. Не се притеснявайте, ако не сте във Варна. 
Нужен Ви е компютър с инсталиран https://www.teamviewer.com и бърз интернет. 
Благодаря за вниманието! 
Ако статията Ви е била полезна, споделете я с приятели във Facebook. 

Автор: Анна Христова
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.